• Schoolkamp Kamp Utrecht Ardennen
  • 1

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Rating StarRating StarRating StarRating StarRating Star
 

Mountainbike huren in Veenendaal?

Nergens in Nederland of België vind je betere mountainbikes dan bij ons. Kom en oordeel zelf!  Wij verhuren uitstekende mountainbikes en fietsen in regio Veenendaal. In provincie Utrecht zijn tal van mountainbike routes, die je door ruige bospaden en smalle weggetjes leiden. Wij bieden de mogelijkheid om op een goede mountainbike de mooie Utrechtse Heuvelrug te verkennen, zodat u ook kan genieten van de prachtige omgeving. Bent u opzoek naar een goede mountainbike waarmee u tot het uiterste kunt gaan? Bij Mountainbike Verhuur Veenendaal bent u aan het goede adres.

Soort mountainbikes 

Wij maken gebruik van Santos mountainbikes zowel 26inch als 29inch verhuren wij. De 26 inch mountainbikes zijn extra wendbaar.  De 29 inch mountainbikes zijn comfortabeler. De mountainbikes hebben 27 versnellingen en zijn voorzien van voorvering en hydraulische remmen. Hierdoor kan je tot het uiterste gaan met de mountainbike. Wij willen iedereen een onvergetelijke mountainbike ervaring geven, daarom worden de mountainbikes dagelijks gecontroleerd en waar nodig afgesteld. Zo staan wij garant voor de kwaliteit die je mag verwachten van een mountainbike verhuurder. De mountainbike wordt standaard verhuurd met een (schone) helm en bidon! 

Mountainbikevignet

Op de routes in van de Utrechtse Heuvelrug is een mountainbikevignet nodig. In regio Utrecht is sinds afgelopen jaar een mountainbike vignet verplicht. Hierdoor kan de gemeente de paden onderhouden en nieuwe routes uit zetten. Deze kosten € 7,50 per mountainbiker, maar als je een fiets bij ons huurt, heb je geen mountainbike vignet nodig. Wij zijn gevestigd in Veenendaal, de perfecte startbasis voor uren mountainbike plezier. 

Waarom een mountainbike bij ons huren?

  • Uitstekende mountainbikes
  • Scherpe prijs 
  • Inclusief vignet Utrechtse Heuvelrug
  • Schone bidon 
  • Pech onderweg? Wij helpen je zo snel mogelijk weer oppad

GPS-verhuur

Naast dat wij mountainbikes verhuren in de regio Utrecht, verhuren wij ook GPS-apparaten, zodat u nooit de weg kwijt raakt. Wij verhuren verschillende modellen, die heel eenvoudig zijn in het gebruik. Ben je nog onbekend met de GPS, dan helpen we je een eindje op weg. Wij maken gebruik van de Garmin Dakota 10 en de Garmin Oregon 300. Deze GPS apparaten zijn uitermate geschikt bij het mountainbiken. 

 Prijs

Onze mountainbikes worden standaard verhuurd met helm en bidon. Ook zit er een mountainbikevignet voor de Utrechtse Heuvelrug bij inbegrepen, deze hoef je dus niet apart aan te schaffen! Hieronder staan de prijzen per type mountainbike. 

Mountainbike 26 inch Prijs incl. BTW per MTB
Een dag  € 15,00
Weekend (vrijdagmiddag tot maandagochtend) € 37,00
Midweek (maandagochtend tot vrijdagmiddag)

€ 37,00

Mountainbike 29 inch Prijs incl. BTW per MTB
Een dag € 20,00
Weekend (vrijdagmiddag tot maandagochtend) € 50,00
Midweek (maandagochtend tot vrijdagmiddag)

€ 50,00 

Vanaf de verhuurvestiging aan de Buurtlaan West zijn verschillende mountainbiksroutes op fietsafstand. Benieuwd welke routes dat zijn? Kijk even bij de route pagina. 

U kan de mountainbike op drie manieren reserveren of informatie aanvragen:

Telefoon: 0318-521878
Whatsapp: 0626152665
Reserveringformulier: klik hier

Binnen 48 uur krijgt u antwoord op uw vraag of reservering. 

Ophaal adres mountainbike: 
Buurtlaan West 5, Veenendaal 

Mountainbike huren in Veenendaal - 4.9 out of 5 based on 29 votes
Loading...

Verhuur Mountainbikes

MtbA

Scholen Mtb 01

Scholen Mtb 02

Scholen Mtb 03

Contact formulier

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Please write a subject for your message.
Please let us know your message.