Fietsverhuur in Veenendaal

Je wilt graag een fiets huren in regio Veenendaal, dan ben je op de goede site terecht gekomen. Wij zijn de grootste verhuurder van de omgeving en ook nog eens de goedkoopste! Wij zijn Outline Travel, de fietsverhuurder in regio Veenendaal. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de verhuur van fietsen. Wij durven met recht te zeggen dat wij de beste fietsverhuurder zijn in de regio. Al onze fietsen worden door onszelf onderhouden waardoor wij de kwaliteit kunnen bieden die je mag verwachten van een fietsverhuurder.

Waar is onze fietsverhuur gevestigd in Veenendaal

Onze fietsverhuur locatie is de buurtlaan west 5 in Veenendaal. Deze fietsverhuur locatie is een goede startplek als je bijvoorbeeld wilt mountainbiken in de regio. De startplek van de routes zijn ongeveer 10 minuten fietsen. Ook verhuren wij tourfietsen voor zowel binnen als buiten Veenendaal.

Waarom een fiets bij ons huren?

Je huurt een fiets bij ons als je er zeker van wilt zijn een goede fiets. Wij vinden het belangrijk dat al onze fietsen goed zijn afgesteld en dat je geen zorgen hoeft te maken over het fietscomfort. Daarnaast hoeft het huren van een fiets niet duur te zijn. Doordat wij de grootste fietsverhuurder van de regio zijn, kunnen wij voor een scherpe prijs de fietsen verhuren. Daarnaast is onze fietsverhuur gevestigd in Veenendaal aan de buurtlaan west 5, een uitstekende startplek voor mooie fietsroutes.

Wij zien je graag aan de Buurtlaan West 5 in VeenendaalAlgemene voorwaarden