Corona-update 2 (24 maart 2020)

Beste buitenliefhebbers

Naar aanleiding van een weekend twijfelen, onrust en de verscherpte maatregelen gisteren hebben we besloten ook ons mountainbikeverhuurpunt te sluiten.

De zin waar wij de afgelopen dagen regelmatig mee hebben geworsteld is:
👉 Een frisse neus halen kan, maar doe dit niet in een groep.
Daar hebben we onze maatregelen ook zeker op aangepast. We hebben echter ook gemerkt dat een frisse neus halen wel een erg breed begrip is.

Een vraag die ook bleef hangen is:
Helpen wij eraan mee om mensen uit te nodigen naar buiten te gaan?

En dat antwoord moet zijn: Ja, dat doen wij. We zijn een buitensportbedrijf en dat is ook ons werk om mensen lekker in de natuur buiten aan de slag te hebben. Wij denken dat iedereen zijn of haar beweging nodig heeft en dat de buitenlucht goed is voor een mens. Daar dachten wij afgelopen weekend niet als enige zo over, want de natuurgebieden bleken overvol. Naast ons wikken en wegen hebben de verscherpte maatregelen van gisteren ertoe geleid dat we toch hebben besloten dit niet meer aan te moedigen en dus onze deuren te sleuten.
Mountainbiken is daarnaast ook een risicosport en willen we voorkomen dat een mountainbiker een ongeluk krijgt en naar het ziekenhuis zou moeten.

Helaas moeten we hierdoor ook pijnlijk constateren dat het voorjaar als hoogseizoen voor ons over is. Voorlopig geen gezellige, leuke en gezonde activiteiten.
Gelukkig hebben we met veel klanten kunnen afstemmen dat de activiteiten verplaatst worden naar een later moment. Bedankt voor jullie medewerking.

#zorgvoorelkaar #corona

Mountainbike huren voor de Utrechtse Heuvelrug?

Dat kan! Wij verhuren uitermate goede mountainbikes om de Utrechtse Heuvelrug te befietsen. Wij maken gebruik van Santos mountainbikes, met voorvering en hydrolische remmen. Wij staan voor de kwaliteit van onze mountainbikes. Dit vinden niet alleen wij, ook onze klanten geven dit aan. Kijk dan op Custorate.nl. De Utrechtse Heuvelrug is bij uitstek de geschikte plek om echt de ultieme mountainbike ervaring te krijgen. De Utrechtse Heuvelrug is een zandrug in de Nederlandse provincies Utrecht en Noord-Holland. De Utrechtse Heuvelrug – met meerdere hoge toppen boven de 50 meter – is uitermate geschikt voor zowel de beginner als de gevorderde mountainbiker.

Verhuur prijs:

  • € 17,50 voor een 26″  Mountainbike
  • € 21,- voor een 29″  Mountainbike

Telefoon: 0318-521878
Whatsapp: 0626152665