Wij verhuren al jaren mountainbikes vanuit de verhuurlocatie in Veenendaal

Wij staan bekend om de goede kwaliteit van de mountainbikes en de persoonlijke service. Je krijgt de Mountainbike schoon en goed afgesteld mee en mag hem modderig weer inleveren. Wij zorgen ervoor dat deze voor het volgende gebruik weer piekfijn in orde is. Nergens in Nederland of België vind je betere mountainbikes dan bij ons. Kom en oordeel zelf!

Wij maken voornamelijk gebruik van Santos mountainbikes, van het type SCC01. Deze 26″ mountainbikes hebben 27 versnellingen en zijn voorzien van voorvering en hydraulische remmen. Onze mountainbikes worden standaard verhuurd met helm en bidon!  Op de routes in van de Utrechtse Heuvelrug is een mountainbikevignet nodig. Deze kost €7,50 per mountainbiker en is een jaar geldig. Huur je hier een fiets dan hoef je geen vignet aan te schaffen!

Prijs

Onze mountainbikes worden standaard verhuurd met helm en bidon. Ook zit er een mountainbikevignet voor de Utrechtse Heuvelrug bij inbegrepen, deze hoef je dus niet apart aan te schaffen! Hieronder staan de prijzen per type mountainbike.

Mountainbike 26 inchPrijs incl. BTW per MTB
Een dag€ 17,50
Weekend (vrijdagmiddag tot maandagochtend)€ 45,00
Midweek (maandagochtend tot vrijdagmiddag)€ 45,00
Mountainbike 29 inchPrijs incl. BTW per MTB
Een dag€ 20,00
Weekend (vrijdagmiddag tot maandagochtend)€ 50,00
Midweek (maandagochtend tot vrijdagmiddag)€ 50,00
[lvca_spacer]

Locatie mountainbike verhuur