Mountainbike verhuur

Mountainbike verhuur

1
Wij zijn tevreden als u tevreden bent 

Waarom een mountainbike huren?

Veel mountainbike-liefhebbers beschikken over een eigen mountainbike. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Een mountainbike is duur in aanschaf en qua onderhoud vraag het veel tijd en geld. Daarom verhuren wij mountainbikes aan iedere mountainbike-liefhebber die geen eigen mountainbike heeft. Wij beschikken over meer dan 100 mountainbikes en qua onderhoud hoef je je ook geen zorgen te maken. Ze zijn altijd goed onderhouden.

Wat zit er bij het huren van een mountainbike?

Bij het huren van een mountainbike krijg je uiteraard een goed afgestelde mountainbike, met de mogelijkheden tot SPD-pedalen. Daarnaast krijg je een helm mee en een routekaart. Hierop staan diverse routes in de omgeving. Op de routes van de Utrechtse Heuvelrug dient de mountainbike over een mountainbike-vingnet te beschikken. Deze zit ook bij de huur van de mountainbike in. Zo kun je gerust mountainbiken op de mooiste  mountainbikepaden van Nederland. Wij dragen dit bedrag van €7,50 graag af, zodat de routes goed onderhouden blijven.

Wat moet ik zelf meenemen?

Drinken tijdens het sporten is erg belangrijk. Zorg er daarom voor dat u een bidon mee heeft zodat u nooit zonder water komt te zitten.
De bidon kunt u gemakkelijk in de houder op de mountainbike plaatsen. Let op: een klein flesje of Dopper is te klein en past hier niet op.

Daarnaast is het altijd handig om te kijken naar het weer. Heeft het de dag zelf of de dag ervoor geregend? Dan is de kans dat u nat/vies wordt zeker aanwezig. Een setje droge sokken en schoenen na afloop kan dan erg fijn zijn.

Mountainbikeverhuur Veenendaal

Mountainbiken in de buurt van Veenendaal. Een prima startlocatie voor diverse uitdagende routes. Onze verhuur locatie bevindt zich in Veenendaal, aan de Buurtlaan West. Dit is 10 minuten fietsen naar de startpunt van de mountainbike routes.

Mountainbike verhuur Amerongen_-2

De Amerongseberg kent diverse mountainbike routes. De beginnende als de ervaren mountainbiker kan hier een hele dag mountainbiken. Geniet van de heuvelachtige routes, door de bossen en de heide.

Mountainbike verhuur Utrecht

Een mountainbike huren in regio Utrecht, dat kan! In de regio Utrecht zijn er tal van mogelijkheden. Zo kun je op de Utrechtse Heuvelrug bij Zeist genieten van een leuke mountainbike route of er kan worden uitgeweken naar Lage Vuursche. Wij verhuren onze mountainbikes vanuit Veenendaal, maar wij bezorgen de mountainbikes graag voor u.

Vraag offerte aan

    Door dit formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en privacybeleid
    Huur Nu
    Privacy voorkeuren
    Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie via uw browser op geslagen worden. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.