Mountainbike verhuur Veenendaal

Direct een Mountainbike huren in Veenendaal | vanaf €25,-

Huur direct een mountainbike bij mountainbike verhuur Veenendaal.  Vanuit onze verhuur locatie in Veenendaal verhuren wij onze mountainbikes. Huur de beste mountainbikes uit de omgeving bij Outline Outdoor! Dit zeggen wij niet, maar al onze klanten. In Veenendaal en omstreken staan we bekend om de goede kwaliteit van de MTB’s en de persoonlijke service. Je krijgt de fiets schoon en goed afgesteld mee en mag de mountainbike modderig weer inleveren. Wij zorgen ervoor dat deze voor het volgende gebruik weer piekfijn in orde is.

Wij beschikken over meer dan 100 mountainbikes die in het mountainbike-seizoen elk weekend allemaal verhuurd worden. Daarom is het verstandig om een reservering te plaatsen. Veenendaal is bij uitstek een geschikte opstart plaats om te gaan mountainbiken op bijvoorbeeld de Amerongse Berg.

Veenendaal ligt naast de Amerongseberg. Dit is bij uitstek de perfecte plek om te mountainbiken. Met tal van scherpe bochten en spectaculaire afdalingen, zijn de routes op de Amerongseberg niet voor niets uitgeroepen tot de beste routes van Nederland. De Amerongseberg valt onder de Utrechtse Heuvelrug. Dit is na de Veluwe het grootste bosgebied van Nederland.

Mountainbike huren Veenendaal

Bent u opzoek naar een mountainbike verhuurder in regio Veenendaal? U kunt heel gemakkelijk & snel een mountainbike huren. Met meer dan 80 mountainbikes zijn wij de grootste mountainbike verhuurder in deze regio. Reserveer & betaal direct online.

Het Amerongse bos ligt voor een deel in het Zuilensteinse bos. De route is divers en verloopt afwisselend over heuvelachtige delen en vlakkere delen van de Utrechtse Heuvelrug. De mountainbikeroute is zeer afwisselend met diverse singletracks, lange en brede klimmingen en uitdagende afdalingen.

Huur Nu
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie via uw browser op geslagen worden. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.