Mountainbike verhuur Utrechtse Heuvelrug

Mountainbike verhuur Utrechtse Heuvelrug

Vanuit ons verhuur punt in Veenendaal bent u snel op de routes Amerongen, Leersum, Hoge Ginkel, Rhenen en Kwintelooijen. Het zuidelijke gedeelte van Utrechtse Heuvelrug is vanuit onze locatie ongeveer 15 tot 30 minuten fietsen. Bij ons kunt u direct een mountainbike huren voor op de Utrechtse Heuvelrug. We voorzien u vanaf deze locatie van een uitleg naar de routes toe en u krijgt van ons een routekaart met meer info over de routes mee, zodat u snel en goed voorbereid op de bike kunt stappen. Als u klaar bent met uw sportieve prestatie levert u de fiets weer bij ons in en kunt u desgewenst nog een drankje of een snak kopen om het lichaam weer van de nodige energie te voorzien.

Heeft u het Zuidelijke gedeelte van de Utrechtse Heuvelrug al vaker gefietst of wilt u gewoon ergens anders op de Utrechtse Heuvelrug fietsen? Wij komen graag de fietsen bij u of op een afgesproken locatie bezorgen. We komen regelmatig bij Zeist, Austerlitz, Lage Vuursche en Hoge Vuursche om mensen te voorzien in hun sportieve plannen op de mountainbike.

De Utrechtse Heuvelrug is aantrekkelijk voor jou als mountainbiker, dit vanwege de mooie routes, leuke uitdagende beklimmingen en soms steile afdalingen. De routes zijn afwisselend door de vele singletracks. De routes op de Utrechtse Heuvelrug staan in de top 10 van beste mountainbike routes van Nederland. Niet voor niets verhuren wij daarom juist op deze plek onze mountainbikes. Huur direct de mountainbike via mountainbike verhuur Utrechtse Heuvelrug.

Wil je zien hoe de route Amerongen eruit ziet? Kijk hieronder dan de video van MTB Challenge.

Huur Nu
Privacy voorkeuren
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze informatie via uw browser op geslagen worden. Hier kunt u uw privacyvoorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan hebben op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.